kf contact

Styling and m


Monique van de Keer
gsm 06 2295 8318
e-mail: info@stylingandmore.nl

StylingandMore

Na mijn studie binnenhuisarchitectuur ben ik in 2006 mijn bedrijf StylingandMore begonnen.
Ik heb me met veel plezier toegelegd op interieuradvies en het ontwerpen van onder andere Siematic keukens. Daarnaast hield ik mij in de breedste zin van het woord bezig met inrichting en wonen. Ik ben gefascineerd door wat een verandering in je woonomgeving teweeg kan brengen. Veel heeft te maken met kleur, energie en gevoel, en natuurlijk met de mensen die er wonen, die moeten zich er thuis voelen. Ieder mens heeft een andere woonwens, wat past bij jou ?
Daar ga ik graag samen naar op zoek.
 
Inmiddels richt ik me ook op duurzaam wonen en duurzaam inrichten; Door niet alleen te werken met duurzame producten, maar ook te kijken naar een gezonde woonomgeving.
 
In 2010 ben ik StylingandMore agenturen begonnen en ik heb diverse buitenlandse meubelfabrikanten vertegenwoordigd in Nederland. Op dit moment vertegenwoordig ik sinds jaren het Finse bedrijf Woodnotes, dit bedrijf en zijn mooie producten sluiten heel goed aan bij de ideeën die ik heb over duurzaam wonen.
 
Een ieder die geïnteresseerd is in een verandering in wonen en dus in leven, ben ik graag van dienst. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte neem dan contact met me op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 06 2295 8218.