kf verkoopstyling2

 

Styling and m


Monique van de Keer
gsm 06 2295 8318
e-mail: info@stylingandmore.nl

Agenturen

StylingandMore agenturen is een zelfstandige onderneming en voert exclusieve agenturen in duurzame, moderne design produkten op interieurgebied. Het bedrijf fungeert als intermediair tussen een Europese meubelfabrikant als Woodnotes en stelt zich verantwoordelijk voor de marketing en het verkoopmanagement van de produkten. De collecties zijn uitsluitend verkrijgbaar via een dealernetwerk van de betere interieurzaken. Tevens wordt er veel samengewerkt met interieurarchitekten, projectfirma's en interieurspecialisten.

Beurzen:

Imm Cologne- Keulen; 14-20 januari 2019
Salone del Mobile- Milaan; 9-14 april 2019

StylingandMore agenturen is een initiatief van Monique van de Keer. Het kantoor is gevestigd in Nieuw Vennep en is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur op telefoon (+31) 06-22958318 en via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


StylingandMore agencies is an independant company who represents exclusive , manufacturers of modern design products, prefarable sustainable, for interior design as Woodnotes. StylingandMore represents them for the their marketing and sales activities for the Dutch and Belgium market. Their collections are only sold through retailers specialised in design products. We also work with interiordesigners on the contract market and architects.

StylingandMore agencies is founded by Monique van de Keer. The office is held in Nieuw Vennep and open from monday to friday 09.00hrs-17.00 hrs. Telephone: 0031-6-22958318. Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


www.woodnotes.fi